BLOT ÉS UNA EXPERIÈNCIA

VIKINGA

contactecontacte contactecontacte contactecontacte

Blót Craft Beer és una proposta diferent i autèntica en el sector de l’hostaleria. Una cerveseria d’inspiració vikinga que ofereix una selecció exclusiva de cerveses artesanals i plats fast-good, amb productes de proximitat i receptes per a tots els públics.

Amb origen a Andorra, aquest model sobresurt pels seus locals de temàtica vikinga, oferint experiències gastronòmiques autèntiques, en un entorn dissenyat per fomentar la camaraderia i el gaudi dins d’una comunitat acollidora. Es complementa amb un servei excepcional i la possibilitat de lliurament a domicili.

L’estructura del seu negoci permet l’obertura de locals versàtils que poden funcionar com a bar, taverna o restaurant. En aquests espais, els clients tenen l’oportunitat de degustar diverses cerveses artesanals en un ambient especialment creat per ressaltar la rica cultura de la cervesa.

AVANTATGES
DE LA
FRANQUICIA

En incorporar-se a la família de Blót Craft Beer, els franquiciats s’integren a una marca amb una sòlida identitat, un posicionament distintiu al mercat i una gran popularitat entre el públic.

Les avantatges inclouen:

 • Aliances Estratègiques i Publicitat Local: Beneficis de col·laboracions amb negocis locals i campanyes de màrqueting dirigides a reforçar la visibilitat i preferència de la marca.
 • Sistema Operatiu Eficaç: Accés a processos estandarditzats i un sistema de gestió de relacions amb clients (CRM) per a una operació fluïda i eficient del negoci.
 • Exclusivitat Territorial: Dret a una zona d’operació exclusiva, assegurant un mercat sense competència directa de la mateixa marca i accés a proveïdors seleccionats.
 • Assistència en Disseny i Decoració: Suport en el desenvolupament del concepte estètic del local, assegurant coherència amb la imatge de marca i una atmosfera immersiva pels clients.
 • Formació Inicial i Continua: Programa de formació en el inici i actualitzacions constants per garantir el coneixement profund del model de negoci i les pràctiques operatives.
 • Manual Operatiu de la Franquícia: Una guia detallada per a la gestió i operació del negoci, proporcionant una guia clara per a l’èxit.
 • Suport Continu: Orientació i assistència continuada en la gestió del negoci, des de l’etapa de llançament fins al desenvolupament operatiu i estratègic a llarg termini.

El èxit de Blót Craft Beer es basa en principis fonamentals que guien la nostra estratègia i model operatiu:

 • Qualitat del Producte: Compromís amb l’excel·lència en cada cervesa i plat ofert, utilitzant ingredients de alta qualitat i receptes exclusives que reflecteixen el concepte de cerveseria vikinga.
 • Diversitat en l’Oferta: Una àmplia selecció d’estils de cervesa i opcions gastronòmiques per atreure i satisfer un públic variat, amb opcions vegetarians i sense gluten.
 • Experiència del Client: Un servei excepcional que converteix la visita en una experiència memorable, fomentant la fidelitat i el boca-orella positiu.
 • Formació i Suport Continus: Programes de formació inicial i actualització constant per a franquiciats i empleats, assegurant un coneixement profund del producte i excel·lència en el servei.
 • Potencial de Creixement: Un model de negoci dissenyat per a l’expansió, oferint als franquiciats l’oportunitat de créixer dins de la marca i el sector de l’hostaleria.

CLAUS DE
ÈXIT DE LA
DE LA
FRANQUICIA

PERFIL DE
CANDIDAT
PER A UNA
FRANQUICIA

Si ets una persona emprenedora, motivada, apassionada per l’hostaleria i la cultura de la cervesa, pertanys a la nostra tribu. Blót Craft Beer ofereix un model de negoci tant per a inversors com per a aquells interessats en l’autoocupació, amb o sense experiència prèvia en el sector.

Oferim el suport i la formació necessaris per a l’èxit. Si compartiu la nostra visió de qualitat, comunitat i experiència única del client, us convidem a ser part de la nostra tribu.

contactecontacte contactecontacte contactecontacte

ES PART
DE LA NOSTRA
FAMÍLIA
VIKINGA